FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Drumul Potcoavei 23, Pipera, Voluntari
+40 726232259

Skip to Content

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.amberyhome.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile de mai jos.

APLICAREA ACESTOR CONDITII

Acest document reglementeaza modul in care folosim si protejam informatiile personale ale Clientilor si Utilizatorilor, la navigarea pe www.amberyhome.ro. Utilizarea acestui site indica faptul ca acceptati Termenii si conditiile noastre impreuna cu Politica noastra de confidentialitate. Daca nu acceptati acesti Termeni si conditii, NU utilizati acest site web.

Va rugam sa cititi termenii si conditiile  inainte de a comanda orice Produse de pe site-ul nostru.

Informatii despre noi

www.amberyhome.ro este un site detinut de SC. AMALT COM SRL, cu sediul social in Ilfov, Voluntari, Str Drumul Potcoavei nr.23, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J23/177/2004 , CUI  RO16125663. Adresele noastre de e-mail sunt: contact@amberyhome.ro Programul  Ambery Home este de LUNI pana DUMINICA, intre orele 10:00 – 20:00.

S.C. AMALT COM S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. AMALT COM S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Verificati în mod regulat aceasta pagina pentru a lua in considerare modificarile pe care le-am facut, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs. Noi nu garantam faptul ca site-ul nostru sau orice continut de pe el nu va fi lipsit de erori sau omisiuni.

Contactati-ne daca aveti intrebari referitoare la acesti Termeni si conditii.

DATE PERSONALE

Politica noastra reglementeaza utilizarea datelor dumneavoastra.

In urma completarii formularelor de contact sau plasarii unor comenzi, colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs. si le folosim la:

– Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate si/sau pentru a discuta despre rezervarea unei locatii

– E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda, pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs. De asemenea adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra sau pentru a va rezolva o problema

– Numar de telefon – pentru a va putea contacta pentru confirmarea comenzii, pentru a va putea oferi detalii cu privire la comanda, pentru a va putea contacta in momentul in care comanda este completa sau aceasta este in curs de expediere catre dumneavoastra. Va vom contacta pentru a discuta despre rezervarea unei locatii in urma completarii formularului de contact. Comunicarea poate fi înregistrata pentru a documenta problema dvs si rezolvarea ei.

– Detalii de facturare, adresa, plata si livrare- avem nevoie de aceste date pentru facturarea si livrarea produselor comandate

 

Ce facem cu ele?

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate în cadrul companiei AMALT COM SRL si sunt folosite exclusiv pentru a putea duce comanda/evenimentul la bun sfarsit.

Informatiile precum: Numele dvs, Prenumele, Adresa si Numarul de telefon vor fi trimise operatorului de transport si vor fi folosite exlusiv pentru livrarea produsului/produselor.

Cat timp pastram datele cu caracter personal?

Pentru comenzi vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe durata de livrare a produselor si inclusiv pana la confirmarea receptiei produselor. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru evenimente vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal din momentul completarii forumularului de contact pana in momentul finalizarii evenimentului. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil.

! Exceptie facand doar actele contabile (facturile) care vor ramane in arhiva si sunt necesare actiunilor contabile.

 

Functionarea site-ului www.amberyhome.ro

• Adresa IP – filtrarea si detectarea atacurilor din internet

 

Care sunt drepturile dvs?

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la contact@amberyhome.ro

Cele de mai sus nu va afecteaza drepturile legale.

Back To TopBack To Top